Madaforum

Réflexions et débats sur Madagascar

Vous n'êtes pas identifié(e).

#1 10-07-2021 08:49:00

Karla119
Membre
Inscription : 10-07-2021
Messages : 12

Adidas Swift Run Sale

Adidas Swift Run Sale
FZ3373_001_P1.jpg

Ergens tussen de adidas Ultra Boost en adidas NMD vind je de Adidas Swift Run Dames, een van de nieuwste trainers van adidas Originals. Een van de nieuwste paren die beschikbaar komt, is gekleed in een mix van Grey Three, Core Black en Medium Grey Heather. Met een gebreid bovenwerk met een gemakkelijk toegankelijke kraag die bovenop een lichtgewicht demping en flexibele rubberen buitenzool zit.

Naast de Triple Black-versie wordt de Adidas Swift Run Heren Triple White-iteratie uitgebracht die retailers voor de feestdagen raakt. Gemaakt met een volledig Primeknit-bovenwerk gekleed in wit met een beetje contrast op de Three Stripes in lichtgrijs. Een sokachtige enkelkraag en een op schuim gebaseerde zool maken het eenvoudige ontwerp compleet.

adidas Originals heeft officieel hun nieuwste silhouet onthuld, de Adidas Swift Run Goedkoop die op 27 juli uitkomt. De schoen is geïnspireerd op hardloopmodellen uit de jaren 80 uit het adidas-archief. Vandaag bekijken we hoe de Adidas Swift Run Sale er te voet uitziet met twee "Multicolor" -iteraties. Met een volledig Primeknit-bovenwerk dat wordt gecompenseerd door een kenmerkend meerkleurig garenborduurwerk op de vamp en hiel. De schoen is afgewerkt met een voorgevormde EVA-middenzool met TORSION®-middenvoetsysteem voor pure atletiek uit de jaren 80.

Hors ligne

Pied de page des forums