Madaforum

Réflexions et débats sur Madagascar

Vous n'êtes pas identifié(e).

#1 10-07-2021 09:19:40

Karla119
Membre
Inscription : 10-07-2021
Messages : 12

Nike Air Force 1 Low Goedkoop

Nike Air Force 1 Low Goedkoop
sb441.jpg

Deze maand hebben we gezien hoe de Nike Air Force 1 Low Dames hun respect betuigde aan Miami, terwijl ze ook patriottisch werden. Als december ten einde loopt, zet het Swoosh-merk hun AF1 Low hot streak voort met de nieuwste drop die misschien inspiratie haalt uit een mede MLB-team in New York? Zou deze Midnight Navy en White colorway de perfecte match zijn voor die Bronx Bomber fan in je leven? We laten jou de rechter zijn.

Alle sterren, geen strepen. De nieuwste Nike Air Force 1 Low Heren is terug in een interessante Amerikaanse inspiratie voor half december in een look die beter zou passen bij de maand juli dan midden in de winter. Gebruikmakend van de Loyal Blue-tint, raakt een monochromatisch effect het boterachtige leer en de klassieke buitenzool, terwijl witte biezen wat klasse toevoegen. Het opmerkelijke kenmerk hier is te vinden op de tong, omdat het model de gebruikelijke Nike Air Force 1 Low Sale overslaat voor een uniek wit sterrenlogo.

Nike heeft consequent verschillende kleurstellingen en stijlen gepompt voor de Nike Air Force 1 Low Goedkoop. Een bijgewerkte kijk op de zeer klassieke stijl, de Ultra Flyknit AF1 heeft een volledig gebreid bovenwerk dat gebruik maakt van Nike's Flyknit-technologie. Deze specifieke versie heeft een combinatie van "Hyper Jade" en zwart, met een tong van synthetisch leer voor een premium touch.

Hors ligne

Pied de page des forums