Madaforum

Réflexions et débats sur Madagascar

Vous n'êtes pas identifié(e).

#1 10-07-2021 09:27:14

Karla119
Membre
Inscription : 10-07-2021
Messages : 12

Adidas Gazelle Goedkoop

Adidas Gazelle Goedkoop
21juadba123.jpg

De sterke heropleving van de Adidas Gazelle Dames in 2021 gaat verder met deze nieuwste nieuwe colorway van de klassieke sneaker, vernieuwd met zijn constructie uit het begin van de jaren 90. Tot nu toe dit jaar vooral gezien in verschillende tinten suède met witte accenten, is het kleurengamma uitgebreid met dit indrukwekkende nieuwe aanbod in Collegiate Gold-suèdeleer van varkensleer met zwarte accenten en een witte zool voor een sportieve vintage look.

Opnieuw samenwerken met adidas Originals, grootte van de Britse sneakerwinkel? presenteert weer een exclusieve release van een adidas-klassieker met een deskundig oog voor kwaliteit en geschiedenis. Deze keer grootte? kiest ervoor om te werken aan de Adidas Gazelle Heren, die wordt aangeboden in zijn nieuwe Gore-Tex gevoerde constructie voor de winter. grootte? herinnert aan een van de meest geliefde thema's van adidas door de jaren heen, de "City Series", voor een Londense editie van de Adidas Gazelle Goedkoop in het traditionele zwart-rode kleurenschema, gebouwd in premium rood varkensleer suède, zwart leer en een gom buitenzool.

Adidas heeft dit jaar al een breed scala aan nieuwe kleurstellingen uitgebracht en is van plan om nog een gloednieuwe look aan hun iconische Adidas Gazelle Sale te introduceren. Winkeliers raken in december dit jaar het adidas Gazelle "Color Stripe" -pakket in zwart-witte kleurstellingen. Naast een geheel lederen buitenkant met een rubberen onderkant, zijn de sneakers versierd met cyaan, roze en gele strepen om een beetje smaak aan je winteroutfits toe te voegen.

Hors ligne

Pied de page des forums