Madaforum

Réflexions et débats sur Madagascar

Vous n'êtes pas identifié(e).

#1 06-09-2021 09:27:33

Carlile157
Membre
Inscription : 06-09-2021
Messages : 12

Air Jordan 5 Sale

Air Jordan 5 Sale
136027-001a_2.png

Jordan Brand brengt een nieuwe Air Jordan 5 Dames uit die een eerbetoon is aan de familie van Russell Westbrook en bekend staat als 'The Family'. Om de zaken schoon en eenvoudig te houden, is deze Air Jordan 5 Goedkoop gekleed in een zwart-witte kleur thema. Over het bovenwerk is het gebruik van zwart, terwijl wit op de tussenzool en buitenzool landt. Andere details zijn onder meer goud op de branding terwijl 'The Family' op de hiel landt om de look af te maken.

De Air Jordan 5 Heren 'Muslin' is een nieuwe colorway die in februari 2020 van Jordan Brand wordt uitgebracht. In 2020 zullen we de OG Air Jordan 5 'Fire Red' zien verschijnen en het lijkt erop dat Jordan Brand een nieuwe variant van de klassieker zou kunnen lanceren. Air Jordan 5 Sale is gekleed in een kleurencombinatie van zwart, mousseline en vuurrood. Hoewel er nog geen afbeeldingen zijn uitgelekt, wordt verwacht dat dit paar zwart over het hele bovenwerk zal hebben, terwijl vuurrode details overal verspreid zijn. Andere hoogtepunten zijn mousseline over de tussenzool en een doorschijnende buitenzool.

Jordan Brand zal de Air Jordan 5 in de loop van 2020 in meerdere kleurstellingen uitbrengen, waarmee het 30-jarig jubileum wordt gevierd. Ze geven het model ook een golfmake-over. Een van de aankomende releases is de Air Jordan 5 Low, die wordt geleverd in een combinatie van Black, Grape Ice en New Emerald. Hoewel er nog geen afbeeldingen zijn uitgelekt, wordt verwacht dat ze lijken op de release van de 'Black Grape' Air Jordan 5 uit 2013 maar met een buitenzool met golfspikes.

Hors ligne

Pied de page des forums