Madaforum

Réflexions et débats sur Madagascar

Vous n'êtes pas identifié(e).

#1 13-09-2021 08:01:12

laywin
Membre
Inscription : 13-09-2021
Messages : 7

Nike Blazer Mid Träningsskor

Det är ingen hemlighet att Dam/Herr Nike Blazer Mid har stått tidstestet. Och även om enkla tvåfärgsfärger har hjälpt till att få en "klassisk" distinktion, har silhuettens vilja att uppfinna sig själv drivit den in på 2000-talet. För sitt senaste förslag har den första Nike Basketball -sneakers gått in i märkets "Alter & Reveal" -kapsel.

sb966.jpg

Även om den höga silhuetten i sig har gjort Nike Blazer Mid Träningsskor till ett alternativ för den kallare tiden på året, kombinerar modellens inkludering i det kommande "Acclimate Pack" robustheten i mocka och duk med värmen från innerfodret av fleece . Dessutom ger den ljusa tuggummibruna sulan förstärkt skydd, trots att den inte ger ett omarbetat slitbanemönster. Repsnören, icke-standardiserade dragflikar på tungan och hälen och naturinspirerad grafik vid ryggraden nickar ytterligare till parets funktionalitet, medan färgpaletten "Jade Smoke/Black/White/Sport Spice" gör ett uttalande om betong och smuts lika.

Till skillnad från tidigare setta propositioner med Swoosh-initiativet "Move To Zero" i åtanke, njuter det senaste paret av ett nära "färglöst" arrangemang. Nike Blazer Mid Lägsta Priset Mjukt läder och fuzzy mocka utgör hela överdelen, medan exponerat skum förenar blandningen i tungorna. Som framgår av swoosh-hjulets logga på sockfodret är alla de ovannämnda materialen delvis uppcyklade. Dessutom består de enda enheterna av återvunnet material, allt i hopp om att kompensera NIKE, Inc.s avfallsproduktion.

Ljusgrått hårigt mocka utgör huvuddelen av parets övre, men ett delvis spruckt arrangemang tar över profilen och hälen. Nike Blazer Mid Rea Online Båda komponenterna animeras av en kontrasterande rosa ton som också visas på tungans etikett och sockfoder, den senare har Nike Blazers mittnamn samt följande meddelande: "Standing the test of time." Enda enheter håller saker enkla med ett lite ”åldrat” utseende, medan spetsdonor ger en metallisk touch till förslaget.

Till skillnad från tidigare setta propositioner med Swoosh-initiativet "Move To Zero" i åtanke, njuter det senaste paret av ett nära "färglöst" arrangemang. Shoppa Nike Blazer Mid Mjukt läder och fuzzy mocka utgör hela överdelen, medan exponerat skum förenar blandningen i tungorna. Som framgår av swoosh-hjulets logga på sockfodret är alla de ovannämnda materialen delvis uppcyklade. Dessutom består de enda enheterna av återvunnet material, allt i hopp om att kompensera NIKE, Inc.s avfallsproduktion.

www.bdzsneakers.com

Hors ligne

Pied de page des forums